reklameu

Al + H2O + Ba(OH)2 = H2 + Ba(AlO2)2 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

aluminium + cai + barium hidroksida = hidrogén + |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

2 Al + 2H2O + Ba (OH)23H2 + Ba (AlO2)2
aluminium cai barium hidroksida hidrogén
(rắn) (lỏng) (dd) (Khí) (dd)
(saurna) (không mah) (không mah)
2 2 1 3 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 2Al + 2H2O + Ba (OH)2 → 3 jam2 + Ba (AlO2)2

Kumaha kaayaan réaksi Al (aluminium) meta jeung H2O (cai) meta jeung Ba(OH)2 (barium hidroksida) ?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun H2 (hidrogen) jeung Ba(AlO2)2 () ?

Infuse Al through Ba (OH) 2 solution

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun Al (aluminium) meta jeung H2O (cai) meta jeung Ba(OH)2 (barium hidroksida) jeung ngahasilkeun H2 (hidrogen) jeung Ba(AlO2)2 ()

Fenomena sanggeus Al (aluminium) meta jeung H2O (cai) meta jeung Ba(OH)2 (barium hidroksida)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 2Al + 2H2O + Ba (OH)2 → 3 jam2 + Ba (AlO2)2

Patarosan patali réaktan Al (aluminium)

Naon ciri kimia sareng fisik Al (aluminium)? Naon réaksi kimia nu mibanda Al (aluminium) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (cai)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku réaktan?

Patarosan patali réaktan Ba(OH)2 (barium hidroksida)

Naon ciri kimia sareng fisik Ba(OH)2 (barium hidroksida)? Naon réaksi kimia nu mibanda Ba(OH)2 (barium hidroksida) salaku réaktan?

Patarosan patali produk H2 (hidrogen)

Naon ciri kimia sareng fisik H2 (barium hidroksida)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2 (hidrogen) salaku produk?

Patarosan patali produk Ba(AlO2)2 ()

Naon ciri kimia sareng fisik Ba(AlO2)2 (barium hidroksida)? Naon réaksi kimia nu boga Ba(AlO2)2 () salaku produk?

Peunteun

2Al + 2H2O + Ba(OH)2 = 3H2 + Ba(AlO2)2 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(