reklameu

Al + CuCl2 = AlCl3 + Cu | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

aluminium + tambaga (ii) klorida = aluminium klorida + tambaga |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

2 Al + 3 CuCl22AlCl3 + 3Cu
aluminium tambaga (ii) klorida aluminium klorida tambaga
(rắn) (dd) (dd) (rắn)
(tắng) (aneh lam) (không mah) (đỏ)
2 3 2 3 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 2Al + 3 CuCl2 → 2AlCl3 + 3Cu

Kumaha kaayaan réaksi Al (aluminium) diréaksikeun jeung CuCl2 (tambaga(ii) klorida) ?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun AlCl3 (aluminium klorida) jeung Cu (tambaga) ?

Pasang hiji kawat aluminium kana leyuran CuCl2

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun Al (aluminium) meta jeung CuCl2 (tambaga(ii) klorida) jeung ngahasilkeun AlCl3 (aluminium klorida) jeung Cu (tamega).

Fenomena sanggeus Al (aluminium) diréaksikeun jeung CuCl2 (tambaga(ii) klorida)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Al ngadorong tambaga kaluar tina CuCl2

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 2Al + 3 CuCl2 → 2AlCl3 + 3Cu

Patarosan patali réaktan Al (aluminium)

Naon ciri kimia sareng fisik Al (aluminium)? Naon réaksi kimia nu mibanda Al (aluminium) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan CuCl2 (tambaga(ii) klorida)

Naon ciri kimia sareng fisik CuCl2 (tambaga(ii) klorida)? Naon réaksi kimia nu mibanda CuCl2 (tambaga(ii) klorida) salaku réaktan?

Patarosan patali produk AlCl3 (aluminium klorida)

Naon ciri kimia jeung fisik AlCl3 (tambaga(ii) klorida)? Naon réaksi kimia nu boga AlCl3 (aluminium klorida) salaku produk?

Patarosan patali produk Cu (tambaga)

Naon ciri kimia sareng fisik Cu (tambaga(ii) klorida)? Naon réaksi kimia nu mibanda Cu (tambaga) salaku produk?

Peunteun

2Al + 3CuCl2 = 2AlCl3 + 3Cu | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(