reklameu

AgNO3 = Ag + NO2 + O2 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

nitrat pérak = pérak + nitrogén dioksida + oksigén | Suhu: suhu

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

2 AgNO32 Ag + 2 NO2 + O2
nitrat pérak perak nitrogén dioksida oksigen
(rắn) (rắn) (Khí) (Khí)
(tắng) (saurna) (naon) (không mah)
2 2 2 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 2AgNO3 → 2Ag + 2 NO2 + O2

Kumaha kaayaan réaksi AgNO3 (perak nitrat)?

hawa: suhu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun Ag (pérak) jeung NO2 (nitrogén dioksida) jeung O2 (oksigén)?

Pirolisis of AgNO3

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun AgNO3 (pérak nitrat) jeung ngahasilkeun Ag (pérak) jeung NO2 (nitrogén dioksida) jeung O2 (oksigén).

Fenomena sanggeus AgNO3 (pérak nitrat)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 2AgNO3 → 2Ag + 2 NO2 + O2

Patarosan nu patali jeung réaktan AgNO3 (pérak nitrat)

Naon ciri kimia sareng fisik AgNO3 (perak nitrat)? Naon réaksi kimia nu mibanda AgNO3 (perak nitrat) salaku réaktan?

Patarosan patali produk Ag (pérak)

Naon ciri kimia sareng fisik Ag (perak nitrat)? Naon réaksi kimia nu mibanda Ag (perak) salaku produk?

Patarosan patali produk NO2 (nitrogén dioksida)

Naon ciri kimia sareng fisik NO2 (perak nitrat)? Naon réaksi kimia anu gaduh NO2 (nitrogén dioksida) salaku produk?

Patarosan patali produk O2 (oksigén)

Naon ciri kimia sareng fisik O2 (perak nitrat)? Naon réaksi kimia nu mibanda O2 (oksigén) salaku produk?

Peunteun

2AgNO3 = 2Ag + 2NO2 + O2 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(