reklameu

AgNO3 + NaCl = AgCl + NaNO3 | Rincian Persamaan Kimia

nitrat pérak + natrium klorida = pérak klorida + natrium nitrat |

Ang tìm kiếm phương trình bạn yêu cầu ...

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Hasil Persamaan # 1


AgNO3 + NaClAgCl + NaNO3
nitrat pérak natrium klorida klorida pérak natrium nitrat
(dd) (dd) (kt) (dd)
(naha trắng) (không mah) (naha trắng) (naha trắng)
1 1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)



reklameu

Kaayaan

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Kumaha réaksi tiasa kajantenan

Turunkeun sababaraha tetes leyuran nitrat pérak kana tabung uji anu nganggo 1 ml larutan natrium klorida

Fenomena

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

inpo nu leuwih lengkep

Janten dua larutan uyah tiasa silih reaksi pikeun nyiptakeun dua uyah anyar

Pilarian Canggih ku bantosan Google Search Engine

Kami parantos damel sareng Google pikeun ngembangkeun pamilarian anu maju kalayan hasil anu disaring kalayan topik kimia hungkul

Pencét di dieu pikeun milari inpormasi langkung lengkep ihwal persamaan ieu

Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(