reklameu

AgNO3 + Cu = Ag + Cu(NO3)2 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

pérak nitrat + tambaga = pérak + tambaga (ii) nitrat |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

2 AgNO3 + Cu2 Ag + Cu (NO3)2
nitrat pérak tambaga perak tambaga (ii) nitrat
(dd) (rắn) (rắn) (dd)
(không mah) (đỏ) (xam) (aneh lam)
2 1 2 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 2AgNO3 + Cu → 2Ag + Cu (NO3)2

Kumaha kaayaan réaksi AgNO3 (perak nitrat) diréaksikeun jeung Cu (tambaga)?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun Ag (perak) jeung Cu(NO3)2 (tambaga(ii) nitrat) ?

soak sapotong kawat tambaga dina leyuran pérak nitrat

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun AgNO3 (pérak nitrat) meta jeung Cu (tambaga) sarta ngahasilkeun Ag (pérak) jeung Cu(NO3)2 (tamega (ii) nitrat)

Fenomena sanggeus AgNO3 (perak nitrat) meta jeung Cu (tambaga)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Larutan uyah tiasa ngaréaksikeun nganggo logam kanggo nyiptakeun uyah sareng logam anyar. Tambaga ngadorong pérak tina uyah. Kami nyarios operasi tambaga langkung kuat tibatan pérak.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 2AgNO3 + Cu → 2Ag + Cu (NO3)2

Patarosan nu patali jeung réaktan AgNO3 (pérak nitrat)

Naon ciri kimia sareng fisik AgNO3 (perak nitrat)? Naon réaksi kimia nu mibanda AgNO3 (perak nitrat) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan Cu (tambaga)

Naon ciri kimia sareng fisik Cu (tambaga)? Naon réaksi kimia nu mibanda Cu (tambaga) salaku réaktan?

Patarosan patali produk Ag (pérak)

Naon ciri kimia sareng fisik Ag (tambaga)? Naon réaksi kimia nu mibanda Ag (perak) salaku produk?

Patarosan nu patali jeung produk Cu(NO3)2 (tambaga(ii) nitrat)

Naon ciri kimia jeung fisik Cu(NO3)2 (tambaga)? Naon réaksi kimia nu mibanda Cu(NO3)2 (tambaga(ii) nitrat) salaku produk?

Peunteun

2AgNO3 + Cu = 2Ag + Cu(NO3)2 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(