reklameu

Ag2O = Ag + O2 | Rincian Persamaan Kimia

oksida pérak = pérak + oksigén | Suhu: suhu

Ang tìm kiếm phương trình bạn yêu cầu ...

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Hasil Persamaan # 1


2Ag2O4Ag + O2
oksida pérak perak oksigen
(rắn) (rắn) (Khí)
(đen) (trắng bạc) (không mah)
2 4 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)



reklameu

Kaayaan

hawa: suhu

Kumaha réaksi tiasa kajantenan

Pirolisis A2O

Fenomena

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk O2 (oksigén), némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu Ag2O (pérak oksida), ngaleungit

Pilarian Canggih ku bantosan Google Search Engine

Kami parantos damel sareng Google pikeun ngembangkeun pamilarian anu maju kalayan hasil anu disaring kalayan topik kimia hungkul

Pencét di dieu pikeun milari inpormasi langkung lengkep ihwal persamaan ieu

Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(