Ag2O = Ag + O2 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

oksida pérak = pérak + oksigén | Suhu: suhu

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

2 Ag2O4 Ag + O2
oksida pérak perak oksigen
(rắn) (rắn) (Khí)
(Én) (saurna) (không mah)
2 4 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 2Ag2O → 4Ag + O2

Kumaha kaayaan réaksi Ag2O (pérak oksida)?

hawa: suhu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun Ag (perak) jeung O2 (oksigén)?

Pirolisis A2O

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun Ag2O (pérak oksida) jeung ngahasilkeun Ag (pérak) jeung O2 (oksigén)

Fenomena saatos Ag2O (oksida pérak)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk O2 (oksigén), némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu Ag2O (pérak oksida), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 2Ag2O → 4Ag + O2

Patarosan nu patali jeung réaktan Ag2O (oksida pérak)

Naon ciri kimia sareng fisik Ag2O (oksida pérak)? Naon réaksi kimia nu mibanda Ag2O (pérak oksida) salaku réaktan?

Patarosan patali produk Ag (pérak)

Naon ciri kimia sareng fisik Ag (oksida pérak)? Naon réaksi kimia nu mibanda Ag (perak) salaku produk?

Patarosan patali produk O2 (oksigén)

Naon ciri kimia sareng fisik O2 (oksida pérak)? Naon réaksi kimia nu mibanda O2 (oksigén) salaku produk?

Peunteun

2Ag2O = 4Ag + O2 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(