reklameu

(NH4)2SO4 = H2SO4 + NH3 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

amonium sulfat = asam sulfat + amonia | Suhu: suhu

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

(LEUTIK4)2SO4H2SO4 + 2NH3
amonium sulfat asam walirang amonia
(rắn) (dd) (Khí)
(không mah) (không mah) (không mah)
1 1 2 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan (NH4)2SO4 → H2SO4 + 2NH3

Kumaha kaayaan réaksi (NH4)2SO4 (amonium sulfat)?

hawa: suhu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun H2SO4 (asam sulfat) jeung NH3 (amoniak)?

Pirolisis tina (NH4) 2SO4

Dina kalimah lengkep, anjeun ogé tiasa nyarios (NH4)2SO4 (amonium sulfat) sareng ngahasilkeun H2SO4 (asam sulfat) sareng NH3 (amoniak)

Fenomena sanggeus (NH4)2SO4 (amonium sulfat)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi (NH4)2SO4 → H2SO4 + 2NH3

Patarosan patali réaktan (NH4)2SO4 (amonium sulfat)

Naon ciri kimia sareng fisik (NH4)2SO4 (amonium sulfat)? Naon réaksi kimia nu mibanda (NH4)2SO4 (amonium sulfat) salaku réaktan?

Patarosan patali produk H2SO4 (asam sulfat)

Naon ciri kimia sareng fisik H2SO4 (amonium sulfat)? Naon réaksi kimia anu gaduh H2SO4 (asam sulfat) salaku produk?

Patarosan patali produk NH3 (amoniak)

Naon ciri kimia sareng fisik NH3 (amonium sulfat)? Naon réaksi kimia nu mibanda NH3 (amoniak) salaku produk?

Peunteun

(NH4)2SO4 = H2SO4 + 2NH3 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(