reklameu

(NH4) 2CO3 = H2O + NH3 + CO2 | Rincian Persamaan Kimia

= cai + amonia + karbon dioksida | Suhu:> 70

Ang tìm kiếm phương trình bạn yêu cầu ...

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Hasil Persamaan # 1


(NH4)2CO3H2O + 2NH3 + CO2
cai amonia karbon dioksida
(rắn) (lỏng) (Khí) (Khí)
(không mah) (không mah) (không mah)
1 1 2 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)



reklameu

Kaayaan

hawa: > 70

Kumaha réaksi tiasa kajantenan

Pirolisis amonium karbonat dina suhu luhur

Fenomena

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Pilarian Canggih ku bantosan Google Search Engine

Kami parantos damel sareng Google pikeun ngembangkeun pamilarian anu maju kalayan hasil anu disaring kalayan topik kimia hungkul

Pencét di dieu pikeun milari inpormasi langkung lengkep ihwal persamaan ieu

Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(