Rangkaian éléktrokimia | Énggal 2021

Unsur kimia anu disusun saluyu sareng poténsial éléktroda standar na

Kecenderungan kation pikeun ngaleupaskeun nambahan
Li+
...
Li
K+
-2,295
K
Ba2+
...
Ba
Ca2+
-2,866
Ca
Na+
-2,714
Na
Mg2+
-2,363
Mg
Ti2+
-1,750
Ti
Al3+
-1,662
Al
Mn2+
-1,180
Mn
Zn2+
-0,763
Zn
Cr3+
-0,744
Cr
Fe2+
-0,440
Fe
Cd2+
-0,403
Cd
Co2+
-0,277
Co
Ni2+
-0,250
Ni
Sn2+
-0,136
Sn
Pb2+
-0,126
Pb
Fe3+
...
Fe
2H+
0
H2
Sn4+
0,050
Sn
Sb3+
0,250
Sb
Bi3+
0,230
Bi
Cu2+
0,337
Cu
Fe3+
0,77
Fe2+
Hg+
...
Hg
Ag+
0,799
Ag
Hg2+
...
Hg
Pt2+
1,200
Pt
Au3+
1,700
Au
Kecenderungan anion pikeun ngaleupaskeun nambahan

reklameu

Harti séri Éléktrokimia

Rangkaian éléktrokimia mangrupikeun séri unsur kimia anu disusun numutkeun poténsi éléktroda standarna.

Unsur anu condong kaleungitan éléktron pikeun larutanana langkung ti hidrogén dicandak salaku éléktropositif; jalma anu meunang éléktron tina larutanana disebut electronegative dina séri di handap hidrogén.

Séri ieu nuduhkeun susunan logam tina uyahna silih gentos; logam éléktropositif ngaganti hidrogén asam.

Inpormasi lengkep ngeunaan séri Éléktrokimia

Sponsor kami

Sistem Cloud PACS

reklameu

pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(


>