Nyumbang ka Pendidikan Vietnam

Ngadamel anu bénten

Naha urang berjuang ...

Halaman wéb kami ngalayanan jutaan pangguna unggal bulan sareng masih ningkat sacara dramatis, urang ogé kedah mayar tunjangan pikeun janten sukarela ngajaga eusi halaman wéb ieu. Ieu ngarugikeun urang sababaraha rébuan dolar unggal bulan.

Nanging, salamina 10 taun urang teu ngagaduhan pendapatan anu penting kecuali artos pendiri, urang moal tiasa salamet sareng nambihkeun biaya perawatan. Kusabab kitu, iklan ngaji mangrupikeun solusi samentawis pikeun nutupan biaya operasi 20-30%

Kami arepkeun pariwara kami henteu ngajantenkeun anjeun raoseun.

Upami anjeun mendakan pariwara henteu cocog pikeun tujuan pendidikan mangga ngahubungi kuring langsung [email dijaga]

Kumaha anjeun tiasa ngabantosan ...

Salaku pangguna, anjeun tiasa nganonaktipkeun plugin blok iklan, ieu bakal ngabantosan kami sababaraha sénti kanggo unggal anjeun nganjang ka kami.

Salaku perusahaan, anjeun tiasa ngahubungi kami pikeun kontrak iklan, kami ngarepkeun ngawangun kemitraan jangka panjang.

Salaku pahlawan, urang tiasa nyumbang langsung ka kami via tautan di handap. 20% sadaya sumbangan bakal ditransferkeun ka organisasi non-prfit mitra kami, anu damel dinten-dinten di padesaan ngembangkeun jalan sareng sakola énggal pikeun masa depan pendidikan.


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(


>