reklameu

BaSO4 | Bahan Kimia

barium sulfat


Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

BaSO4

formulir pondok Beam4S



Bari sunfat


barium sulfat



Atomic_weight (g / mol) 233.3896


Dénsitas padet (kg / m3) 4490


Titik didih (° C) 1600


titik lebur (° C) 1580

Peunteun

BaSO4 | Kelestarian Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(