reklameu

Ba(AlO2)2 = ? | Balanser Persamaan Kimia

Hasil milarian persamaan kimia

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Hasil Persamaan # 1

2H2O + 2 NaHSO4 + Ba (AlO2)22Al (OH)3 + Na2SO4 + BaSO4
cai aluminium hidroksida natrium sulfat barium sulfat
2 2 1 2 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 2H2O + 2 NaHSO4 + Ba (AlO2)2 → 2 Al(OH)3 + Na2SO4 + BaSO4

Kumaha kaayaan réaksi H2O (cai) diréaksikeun jeung NaHSO4 () diréaksikeun jeung Ba(AlO2)2 () ?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun Al(OH)3 (aluminium hidroksida) jeung Na2SO4 (natrium sulfat) jeung BaSO4 (barium sulfat)?

Fenomena sanggeus H2O (cai) meta jeung NaHSO4 () meta jeung Ba(AlO2)2 ()

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk BaSO4 (barium sulfat), némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu Ba (AlO2) 2, ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 2H2O + 2 NaHSO4 + Ba (AlO2)2 → 2 Al(OH)3 + Na2SO4 + BaSO4

Patarosan nu patali jeung réaktan H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (cai)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan NaHSO4 ()

Naon ciri kimia sareng fisik NaHSO4 ()? Naon réaksi kimia nu boga NaHSO4 () salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan Ba(AlO2)2 ()

Naon ciri kimia sareng fisik Ba(AlO2)2 ()? Naon réaksi kimia nu mibanda Ba(AlO2)2() salaku réaktan?

Patarosan patali produk Al(OH)3 (aluminium hidroksida)

Naon ciri kimia jeung fisik Al(OH)3()? Naon réaksi kimia nu mibanda Al(OH)3 (aluminium hidroksida) salaku produk?

Patarosan patali produk Na2SO4 (natrium sulfat)

Naon ciri kimia sareng fisik Na2SO4 ()? Naon réaksi kimia nu boga Na2SO4 (natrium sulfat) salaku produk?

Patarosan patali produk BaSO4 (barium sulfat)

Naon ciri kimia sareng fisik BaSO4 ()? Naon réaksi kimia nu boga BaSO4 (barium sulfat) salaku produk?
reklameu

Hasil Persamaan # 2

H2O + CO2 + Ba (AlO2)2Al (OH)3 + Ba (HCO3)2
cai karbon dioksida aluminium hidroksida
(lỏng) (Khí) (rắn) (kt) (rắn)
(không mah) (không mah) (tắng) (tắng)
1 1 1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan H2O + CO2 + Ba (AlO2)2 → Al(OH)3 + Ba (HCO3)2

Kumaha kaayaan réaksi H2O (cai) meta jeung CO2 (karbon dioksida) meta jeung Ba(AlO2)2 () ?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun Al(OH)3 (aluminium hidroksida) jeung Ba(HCO3)2 () ?

Fenomena sanggeus H2O (cai) meta jeung CO2 (karbon dioksida) meta jeung Ba(AlO2)2 ()

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimia H2O + CO2 + Ba (AlO2)2 → Al(OH)3 + Ba (HCO3)2

Patarosan nu patali jeung réaktan H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (cai)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan CO2 (karbon dioksida)

Naon ciri kimia sareng fisik CO2 (karbon dioksida)? Naon réaksi kimia anu gaduh CO2 (karbon dioksida) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan Ba(AlO2)2 ()

Naon ciri kimia sareng fisik Ba(AlO2)2 ()? Naon réaksi kimia nu mibanda Ba(AlO2)2() salaku réaktan?

Patarosan patali produk Al(OH)3 (aluminium hidroksida)

Naon ciri kimia jeung fisik Al(OH)3()? Naon réaksi kimia nu mibanda Al(OH)3 (aluminium hidroksida) salaku produk?

Patarosan patali produk Ba(HCO3)2 ()

Naon ciri kimia sareng fisik Ba(HCO3)2 ()? Naon réaksi kimia nu boga Ba(HCO3)2 () salaku produk?
reklameu

Hasil Persamaan # 3

4H2SO4 + Ba (AlO2)2Al2(KITU4)3 + 4H2O + BaSO4
asam walirang aluminium sulfat cai barium sulfat
(dungdung) (rắn) (rắn) (lỏng) (kt)
(không mah) (tắng) (không mah) (tắng)
4 1 1 4 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 4H2SO4 + Ba (AlO2)2 → Al2(KITU4)3 + 4H2O + BaSO4

Kumaha kaayaan réaksi H2SO4 (asam sulfat) diréaksikeun jeung Ba(AlO2)2 () ?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun Al2(SO4)3 (aluminium sulfat) jeung H2O (cai) jeung BaSO4 (barium sulfat) ?

Fenomena sanggeus H2SO4 (asam sulfat) diréaksikeun jeung Ba(AlO2)2 ()

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 4H2SO4 + Ba (AlO2)2 → Al2(KITU4)3 + 4H2O + BaSO4

Patarosan nu patali jeung réaktan H2SO4 (asam sulfat)

Naon ciri kimia sareng fisik H2SO4 (asam sulfat)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2SO4 (asam sulfat) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan Ba(AlO2)2 ()

Naon ciri kimia sareng fisik Ba(AlO2)2 ()? Naon réaksi kimia nu mibanda Ba(AlO2)2() salaku réaktan?

Patarosan patali produk Al2(SO4)3 (aluminium sulfat)

Naon ciri kimia jeung fisik Al2(SO4)3()? Naon réaksi kimia nu boga Al2(SO4)3 (aluminium sulfat) salaku produk?

Patarosan patali produk H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O ()? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku produk?

Patarosan patali produk BaSO4 (barium sulfat)

Naon ciri kimia sareng fisik BaSO4 ()? Naon réaksi kimia nu boga BaSO4 (barium sulfat) salaku produk?

Hasil Persamaan # 4

8 HCl + Ba (AlO2)22AlCl3 + BaCl2 + 4H2O
hidrogén klorida aluminium klorida barium klorida cai
(dungdung) (rắn) (dungdung) (dungdung) (lỏng)
(không mah) (tắng) (tắng) (không mah)
8 1 2 1 4 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 8HCl + Ba (AlO2)2 → 2AlCl3 + BaCl2 + 4H2O

Kumaha kaayaan réaksi HCl (hidrogen klorida) diréaksikeun jeung Ba(AlO2)2 () ?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun AlCl3 (aluminium klorida) jeung BaCl2 (barium klorida) jeung H2O (cai) ?

Fenomena sanggeus HCl (hidrogén klorida) meta jeung Ba(AlO2)2 ()

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk H2O (cai), némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu Ba (AlO2) 2, ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 8HCl + Ba (AlO2)2 → 2AlCl3 + BaCl2 + 4H2O

Patarosan nu patali jeung réaktan HCl (hidrogen klorida)

Naon ciri kimia sareng fisik HCl (hidrogen klorida)? Naon réaksi kimia nu mibanda HCl (hidrogen klorida) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan Ba(AlO2)2 ()

Naon ciri kimia sareng fisik Ba(AlO2)2 ()? Naon réaksi kimia nu mibanda Ba(AlO2)2() salaku réaktan?

Patarosan patali produk AlCl3 (aluminium klorida)

Naon ciri kimia sareng fisik AlCl3 ()? Naon réaksi kimia nu boga AlCl3 (aluminium klorida) salaku produk?

Patarosan nu patali jeung produk BaCl2 (barium klorida)

Naon ciri kimia sareng fisik BaCl2 ()? Naon réaksi kimia nu boga BaCl2 (barium klorida) salaku produk?

Patarosan patali produk H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O ()? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku produk?

Hasil Persamaan # 5

2H2O + 2 HCl + Ba (AlO2)22Al (OH)3 + BaCl2
cai hidrogén klorida aluminium hidroksida barium klorida
2 2 1 2 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 2H2O + 2 HCl + Ba (AlO2)2 → 2 Al(OH)3 + BaCl2

Kumaha kaayaan réaksi H2O (cai) meta jeung HCl (hidrogen klorida) meta jeung Ba(AlO2)2 () ?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun Al(OH)3 (aluminium hidroksida) jeung BaCl2 (barium klorida) ?

Fenomena sanggeus H2O (cai) meta jeung HCl (hidrogen klorida) meta jeung Ba(AlO2)2 ()

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk BaCl2 (barium klorida), némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu Ba (AlO2) 2, ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 2H2O + 2 HCl + Ba (AlO2)2 → 2 Al(OH)3 + BaCl2

Patarosan nu patali jeung réaktan H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (cai)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan HCl (hidrogen klorida)

Naon ciri kimia sareng fisik HCl (hidrogen klorida)? Naon réaksi kimia nu mibanda HCl (hidrogen klorida) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan Ba(AlO2)2 ()

Naon ciri kimia sareng fisik Ba(AlO2)2 ()? Naon réaksi kimia nu mibanda Ba(AlO2)2() salaku réaktan?

Patarosan patali produk Al(OH)3 (aluminium hidroksida)

Naon ciri kimia jeung fisik Al(OH)3()? Naon réaksi kimia nu mibanda Al(OH)3 (aluminium hidroksida) salaku produk?

Patarosan nu patali jeung produk BaCl2 (barium klorida)

Naon ciri kimia sareng fisik BaCl2 ()? Naon réaksi kimia nu boga BaCl2 (barium klorida) salaku produk?

pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(