reklameu

? = Ba(AlO2)2 | Balanser Persamaan Kimia

Hasil milarian persamaan kimia

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Hasil Persamaan # 1

2 Al + 2H2O + Ba (OH)23H2 + Ba (AlO2)2
aluminium cai barium hidroksida hidrogén
(rắn) (lỏng) (dd) (Khí) (dd)
(saurna) (không mah) (không mah)
2 2 1 3 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 2Al + 2H2O + Ba (OH)2 → 3 jam2 + Ba (AlO2)2

Kumaha kaayaan réaksi Al (aluminium) meta jeung H2O (cai) meta jeung Ba(OH)2 (barium hidroksida) ?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun H2 (hidrogen) jeung Ba(AlO2)2 () ?

Infuse Al through Ba (OH) 2 solution

Fenomena sanggeus Al (aluminium) meta jeung H2O (cai) meta jeung Ba(OH)2 (barium hidroksida)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 2Al + 2H2O + Ba (OH)2 → 3 jam2 + Ba (AlO2)2

Patarosan patali réaktan Al (aluminium)

Naon ciri kimia sareng fisik Al (aluminium)? Naon réaksi kimia nu mibanda Al (aluminium) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (cai)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku réaktan?

Patarosan patali réaktan Ba(OH)2 (barium hidroksida)

Naon ciri kimia sareng fisik Ba(OH)2 (barium hidroksida)? Naon réaksi kimia nu mibanda Ba(OH)2 (barium hidroksida) salaku réaktan?

Patarosan patali produk H2 (hidrogen)

Naon ciri kimia sareng fisik H2 (barium hidroksida)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2 (hidrogen) salaku produk?

Patarosan patali produk Ba(AlO2)2 ()

Naon ciri kimia sareng fisik Ba(AlO2)2 (barium hidroksida)? Naon réaksi kimia nu boga Ba(AlO2)2 () salaku produk?
reklameu

Hasil Persamaan # 2

Al2(KITU4)3 + 4H2O + 5Ba4H2 + 3BaSO4 + 2Ba (AlO2)2
aluminium sulfat cai barium hidrogén barium sulfat
(rắn) (lỏng) (rắn) (Khí) (kt) (rắn)
(không mah) (không mah) (tắng)
1 4 5 4 3 2 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan Al2(KITU4)3 + 4H2O + 5Ba → 4H2 + 3BaSO4 + 2Ba (AlO2)2

Kumaha kaayaan réaksi Al2(SO4)3 (aluminium sulfat) meta jeung H2O (cai) meta jeung Ba (barium) ?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun H2 (hidrogen) jeung BaSO4 (barium sulfat) jeung Ba(AlO2)2 () ?

Séstum barium ngaréaksikeun sareng larutan sulphat aluminium

Fenomena sanggeus Al2(SO4)3 (aluminium sulfat) meta jeung H2O (cai) meta jeung Ba (barium)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi Al2(KITU4)3 + 4H2O + 5Ba → 4H2 + 3BaSO4 + 2Ba (AlO2)2

Patarosan patali réaktan Al2(SO4)3 (aluminium sulfat)

Naon ciri kimia sareng fisik Al2(SO4)3 (aluminium sulfat)? Naon réaksi kimia nu mibanda Al2(SO4)3 (aluminium sulfat) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (cai)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku réaktan?

Patarosan patali réaktan Ba ​​(barium)

Naon ciri kimia sareng fisik Ba (barium)? Naon réaksi kimia nu mibanda Ba (barium) salaku réaktan?

Patarosan patali produk H2 (hidrogen)

Naon ciri kimia sareng fisik H2 (barium)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2 (hidrogen) salaku produk?

Patarosan patali produk BaSO4 (barium sulfat)

Naon ciri kimia sareng fisik BaSO4 (barium)? Naon réaksi kimia nu boga BaSO4 (barium sulfat) salaku produk?

Patarosan patali produk Ba(AlO2)2 ()

Naon ciri kimia sareng fisik Ba(AlO2)2 (barium)? Naon réaksi kimia nu boga Ba(AlO2)2 () salaku produk?
reklameu

Hasil Persamaan # 3

2AlCl3 + 4Ba (OH)23BaCl2 + 4H2O + Ba (AlO2)2
aluminium klorida barium hidroksida barium klorida cai
(rắn) (dungdung) (rắn) (lỏng) (rắn)
(tắng) (tắng) (không mah)
2 4 3 4 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 2AlCl3 + 4Ba (OH)2 → 3BaCl2 + 4H2O + Ba (AlO2)2

Kumaha kaayaan réaksi AlCl3 (aluminium klorida) meta jeung Ba(OH)2 (barium hidroksida) ?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun BaCl2 (barium klorida) jeung H2O (cai) jeung Ba(AlO2)2 () ?

Ba (OH) 2 ngaréaksikeun sareng AlCl3

Fenomena sanggeus AlCl3 (aluminium klorida) meta jeung Ba(OH)2 (barium hidroksida)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk Ba (AlO2) 2, némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu Ba (OH) 2 (barium hidroksida), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 2AlCl3 + 4Ba (OH)2 → 3BaCl2 + 4H2O + Ba (AlO2)2

Patarosan nu patali jeung réaktan AlCl3 (aluminium klorida)

Naon ciri kimia sareng fisik AlCl3 (aluminium klorida)? Naon réaksi kimia nu mibanda AlCl3 (aluminium klorida) salaku réaktan?

Patarosan patali réaktan Ba(OH)2 (barium hidroksida)

Naon ciri kimia sareng fisik Ba(OH)2 (barium hidroksida)? Naon réaksi kimia nu mibanda Ba(OH)2 (barium hidroksida) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung produk BaCl2 (barium klorida)

Naon ciri kimia sareng fisik BaCl2 (barium hidroksida)? Naon réaksi kimia nu boga BaCl2 (barium klorida) salaku produk?

Patarosan patali produk H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (barium hidroksida)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku produk?

Patarosan patali produk Ba(AlO2)2 ()

Naon ciri kimia sareng fisik Ba(AlO2)2 (barium hidroksida)? Naon réaksi kimia nu boga Ba(AlO2)2 () salaku produk?

Hasil Persamaan # 4

4Ba (OH)2 + 2Al (NO3)33Ba (NO3)2 + 4H2O + Ba (AlO2)2
barium hidroksida nitrat aluminium barium nitrat cai
(rắn) (rắn) (rắn) (lỏng) (rắn)
(tắng) (tắng) (không mah)
4 2 3 4 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 4Ba(OH)2 + 2Al (NO3)3 → 3Ba(NO3)2 + 4H2O + Ba (AlO2)2

Kumaha kaayaan réaksi Ba(OH)2 (barium hidroksida) diréaksikeun jeung Al(NO3)3 (aluminium nitrat) ?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun Ba(NO3)2 (barium nitrat) jeung H2O (cai) jeung Ba(AlO2)2 () ?

Ba (OH) 2 (residual) meta sareng Al (NO3) 3

Fenomena sanggeus Ba(OH)2 (barium hidroksida) meta jeung Al(NO3)3 (aluminium nitrat)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk Ba (AlO2) 2, némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu Al (NO3) 3 (aluminium nitrat), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 4Ba(OH)2 + 2Al (NO3)3 → 3Ba(NO3)2 + 4H2O + Ba (AlO2)2

Patarosan patali réaktan Ba(OH)2 (barium hidroksida)

Naon ciri kimia sareng fisik Ba(OH)2 (barium hidroksida)? Naon réaksi kimia nu mibanda Ba(OH)2 (barium hidroksida) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan Al(NO3)3 (aluminium nitrat)

Naon ciri kimia sareng fisik Al(NO3)3 (aluminium nitrat)? Naon réaksi kimia nu mibanda Al(NO3)3 (aluminium nitrat) salaku réaktan?

Patarosan patali produk Ba(NO3)2 (barium nitrat)

Naon ciri kimia sareng fisik Ba(NO3)2 (aluminium nitrat)? Naon réaksi kimia nu boga Ba(NO3)2 (barium nitrat) salaku produk?

Patarosan patali produk H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (aluminium nitrat)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku produk?

Patarosan patali produk Ba(AlO2)2 ()

Naon ciri kimia sareng fisik Ba(AlO2)2 (aluminium nitrat)? Naon réaksi kimia nu boga Ba(AlO2)2 () salaku produk?

Hasil Persamaan # 5

2Al (OH)3 + Ba (OH)24H2O + Ba (AlO2)2
aluminium hidroksida barium hidroksida cai
2 1 4 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 2Al(OH)3 + Ba (OH)2 → 4 jam2O + Ba (AlO2)2

Kumaha kaayaan réaksi Al(OH)3 (aluminium hidroksida) diréaksikeun jeung Ba(OH)2 (barium hidroksida) ?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun H2O (cai) jeung Ba(AlO2)2 () ?

Al (OH) 3 ngaréaksikeun sareng Ba (OH) 2

Fenomena sanggeus Al(OH)3 (aluminium hidroksida) meta jeung Ba(OH)2 (barium hidroksida)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk Ba (AlO2) 2, némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu Ba (OH) 2 (barium hidroksida), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 2Al(OH)3 + Ba (OH)2 → 4 jam2O + Ba (AlO2)2

Patarosan nu patali jeung réaktan Al(OH)3 (aluminium hidroksida)

Naon ciri kimia sareng fisik Al(OH)3 (aluminium hidroksida)? Naon réaksi kimia nu mibanda Al(OH)3 (aluminium hidroksida) salaku réaktan?

Patarosan patali réaktan Ba(OH)2 (barium hidroksida)

Naon ciri kimia sareng fisik Ba(OH)2 (barium hidroksida)? Naon réaksi kimia nu mibanda Ba(OH)2 (barium hidroksida) salaku réaktan?

Patarosan patali produk H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (barium hidroksida)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku produk?

Patarosan patali produk Ba(AlO2)2 ()

Naon ciri kimia sareng fisik Ba(AlO2)2 (barium hidroksida)? Naon réaksi kimia nu boga Ba(AlO2)2 () salaku produk?

pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(